Ingredients:
125 g coco ratllat
150 g fruits secs banyats de xocolata
1/2 tassa oli Koipe postres
1/3 tassa aigua mineral
ratlladura taronja
1g sal
2,5 g bicarbonat sòdic
7, 5 ml vinagre d'arròs
10 g stevia
2 plàtans
200 g xocolata negre Nestlé 52% Cacau
fideus xocolata
Preparació:
1-Amb una picadora elèctrica hi picam el fruit secs.
2- Hi afegim el coco, l'oli, la stevia, la sal i picam
3- Afegim el bicarbonat sòdic i el vinagre d'arròs i tornar picar.
4- Afegir els plàtans esclafats i l'aigua mineral i tornam picar.
5- Amb les mans banyades d'aigua feim bolles de uns 15 g i les aplanam sobre una llauna amb paper de forn separades uns centímetres.
6- Enfornam ambvel forn calent a 180°C durant uns 15 minuts vigilant cada poc temps.
7- Fonem ennun bol el xocolata (en dos pics) al microones 1 minut a 750w i batre fins que s'acaba de fondre.
8- Banyar cada galleta fins a la meitat Ii adornar amb coco picat, ratlladura taronja i fideus xocolata.
9- Si cal, posar una estona a la gelera fins que solidifica la xocolata.
10- Empaquetar en bosses de cel•lofana.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari