Ingredients:
250 g mantequilla sense sal
1 ou i 1 vermell d'ou
500 g farina fluixa
100 g de sucre glacé
1 cullerada postres de sucre de vainilla
1 culleredeta cafè d'essència de llimona
colorants alimentaris, groc, cyan i magenta
Preparació:
1- Fonem la mantequilla 1 minut al microones
2- Dins un ribell posam els ous i batem amb batedora elèctrica de varilles.
3- Afegim la mantequilla fusa i batem
4- Afegim el sucre en pols i batem.
5- Afegim el sucrecde vainilla i l'essència de llimona i batem.
6- Afegim la farina i pastat amb la batedora elèctrica.
7- Pastam a mà i posam dins film de plàstic i deixam uns 30 minuts a la gelera.
8- Aplanam la pasta amb un rodillo sobre un marbre untat d'oli i posam el rodillo sobre dos bastons d'un cm per fer gruix uniforme.
9- Feim firmes de cor i estrella amb un forat en mig.
10- Posam el caramels dins el forat amb un poc de colorant alimentari.
11- Enfornam amb el forn calent a 150°C durant uns 20 minuts totals.
12- A meitat del temps, als 10 minuts quanbel caramel està fus , treim del forn i amb un escuradents de fusta remanam el caramel per mesclar bé el color.
13- En estar cuites es deixen refredar sobre una reixeta i finalment es piden empaquetar amb bosses de paper de cel•lofana.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari