Ingredients:
1 paquet 230g de galletes Marbú Dorada mini
750 ml llet Asturiana 0,0MG
1 sobre Flan Potax
6 cullerades soperes de sucre
sucre de vainilla
fideus xocolata o Oreo capolat
Preparació:
1- Reservam uns 50 ml de la llet amb la vainilla per després banyar les galletes.
2- Dins un tassó posam un poc de llet per dissoldre el sobre de la pols de flam Potax.
3- Posam la resta de llet, el flam Potax dissolt i el sucre dins un pitxer apte per microones i anam encalentint a poc a poc durant 2 o 3 minuts un parell de vegades i remenant cada vegada fins que bull i després tornam encalentir un darrer minut i en aquest moment la mescla ja haurà tornat espesa. I deixam refredar un poc a temperatura ambient.
4- Dins un recipient de vidre o motllo rectangular , posam un primer sostre de galletes banyades amb llet i afegim per sobre la crema de flam i anam fent sostres fins acabar amb les galletes i amb la crema.
5- Finalment ho deixam dins la gelera i abans de,servir ho decoram amb fideus de xocolata o xocolata Oreo capolat.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari