Ingredients 2 racions:
300 g calamarins
250 g carn picada porc i vedella
1 ou
1 ceba blanca grossa
1 tomàtiga Daniela madura i grossa
5 alls
oli d'oliva
sal
pebre bo
pebre bord coent
nou moscada en pols
clau en pols
moraduix
farigola
algabaguera
1 gindilla petitona
200 ml d'aigua o brou de peix
30 ml Vermouth blanc Martini
farina per enfarinoar
Preparació:
1-Dins un ribell posam la carn picada, les cames de calamar a trossets, un ou i trempam amb sal , pebre bo, pebre bord coent, nou moscada, clau, moraduix, farigola i alfabaguera
2- Posam la mescla anterior dins una maniga de plàstic i farcim els calamarets.
3- Si sobra mescla de farcir , feim pilotetes, les enfarinoam i les fregim.
4- Dins una greixonera o recipient de forn refractari hi posam els calamarins, les pilotetes dia alls tallats a làmines, fulles de llorer i una gindilla petitona
5- A part en una pella amb un raig d'oli, preparam una salsa amb els tres alls picats , la ceba picada i la tomàtiga picada , sofregint i afegint a la pella en aquest ordre finalment salpimentam i adegim el vermouth i afegim el brou o l'aigua mineral i ho deixam coure uns minuts fins que s'ha confitat.
6- Aquesta salsa la posam sobre els calamars i ho enfornam a 180°C durant 45 minuts o 1 hora.
7- Servir calent amb patates fregides.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari