Ingredients:
(Per unes 57 peces petites)
400 ml d’aigua
120 g de margarina vegetal vegana
1 pessic de sal
240 g de farina sense gluten per rebosteria (144 g midó de blat de moro, 96 g farina d'arròs)
6 rovells d’ou (mida XL)
50 g de fècula de patata (si vols una textura més buida a dins)
Preparació
1- Escalfar l’aigua i la greix
Posa en un cassó l’aigua, la margarina, la sal i el sucre si n’uses. Escalfa fins que comenci a bullir i la margarina es fongui del tot.
2- Afegir la farina
Afegeix tota la farina sense gluten d’un sol cop. Redueix el foc i barreja enèrgicament amb una cullera de fusta fins que la massa es desenganxi de les parets i formi una bola compacta.
3- Treball fora del foc
Treu el cassó del foc i deixa la massa reposar 3 o 4 minuts. Ha d’estar calenta però no cremar quan hi posis l’ou.
4- Afegir els rovells
Afegeix els rovells un a un, barrejant cada vegada fins que s’incorpori completament. La massa ha de quedar espessa, suau i capaç de mantenir la forma quan la posis en màniga pastissera.
Si queda massa dura, afegeix 1 cullerada d’aigua calenta.
Si queda massa tova, afegeix 1 cullerada petita de midó.
5- Formar les peces
Preescalfa el forn a 200 °C. Posa la massa en una màniga pastissera i fes muntets de mida similar sobre una safata amb paper de forn. Deixa espai perquè creixen.
6- Cocció
Cou 10 minuts a 200 °C. Després baixa a 180 °C i continua 15 minuts més. No obris el forn durant els primers 20 minuts.
7- Assecar els Choux
Apaga el forn, obre lleugerament la porta i deixa refredar les peces a dins perquè no s' afluixin.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari