Recopilació de receptes de cuina de la meva mare Antònia , dictades de la meva padrina Antònia (padrina Fanals), de meves i algunes (concretament sols tres pasta coca verdura, coca dolça i crespells de patata) de la meva àvia Francisca (padrina Punta).
19 abril 2009
HERBES AROMÀTIQUES
Sempre va molt bé tenir a casa herbes aromàtiques fresques per condimentar els plats, a part que donen un aroma especial al lloc on les tenguis sigui la terrassa o la cuina. A mi sempre m'agrada tenir algunes de les següents:
Herbassana - Hierbabuena
Moraduix - Mejorana
Farigola - Tomillo
Menta - Menta
Alfabeguera - Albahaca
Orenga - Oregano
Romaní - Romero
Fonoll - Hinojo
Herballuïssa - Hierbaluisa
Taronjí - Taronjil
Julivert - Perejil
Llorer - Laurel
Cost
Senyorida
Paupalei
AIGUA D'HERBASSANA o MENTA
Si t'agrada el sabor de l'herbassana o de la menta, hi ha una beguda molt refrescant i molt senzilla pels dies calorosos que consisteix en posar un grapat de brots d'herbassana o menta dins un pitxer amb aigua fresca i el deses dins la gelera unes hores i ja se pot beure. Te pot durar uns dies si li vas afegint aigua.
Etiquetes de comentaris:
Condiments,
Consells,
Herbes aromàtiques,
Refrescs
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari