19 abril 2009

HERBES AROMÀTIQUES
















Sempre va molt bé tenir a casa herbes aromàtiques fresques per condimentar els plats, a part que donen un aroma especial al lloc on les tenguis sigui la terrassa o la cuina. A mi sempre m'agrada tenir algunes de les següents:

Herbassana - Hierbabuena
Moraduix - Mejorana
Farigola - Tomillo
Menta - Menta
Alfabeguera - Albahaca
Orenga - Oregano
Romaní - Romero
Fonoll - Hinojo
Herballuïssa - Hierbaluisa
Taronjí - Taronjil
Julivert - Perejil
Llorer - Laurel
Cost
Senyorida
Paupalei
















AIGUA D'HERBASSANA o MENTA

Si t'agrada el sabor de l'herbassana o de la menta, hi ha una beguda molt refrescant i molt senzilla pels dies calorosos que consisteix en posar un grapat de brots d'herbassana o menta dins un pitxer amb aigua fresca i el deses dins la gelera unes hores i ja se pot beure. Te pot durar uns dies si li vas afegint aigua.