07 noviembre 2009

ARRÒS TRES DELÍCIES

Ingredients per a 2 persones:

160 g arròs llarg
100 g de gamba pelada
1 ou
1 pastanagó ratllat
150 g de mongetes fines a trossets
100 g de pernil dolç a quadrets
sal
oli d'oliva
alls
llorer

Preparació:

1.- Bullim abundant aigua dins una olla on hi haurem possat un bon raig d'oli, dos alls estafaiats, una fulla de llorer rompuda en dos bossins i en començar bullir posarem la sal.

2.-En començar a bullir hi tirarem l'arròs i el deixarem bullir durant uns 10 minuts, desprès el colarem i el passarem per aigua freda i reservar
3.-A part dins una paella sofregirem amb un raig d'oli primer les mongetes, després el pastanagó i finalment les gambes.
4.- En haver reduït, afegirem l'arròs que hem reservat i el pernil dolç ho remanarem i deixarem coure.
5.- Finalment hi estrellarem l'ou, ho remenarem bé i ho deixarem sofregir una mica. S'ha de servir calent.