Recopilació de receptes de cuina de la meva mare Antònia , dictades de la meva padrina Antònia (padrina Fanals), de meves i algunes (concretament sols tres pasta coca verdura, coca dolça i crespells de patata) de la meva àvia Francisca (padrina Punta).
06 abril 2010
FRIT DE RONYONS I FETGE - Pasqua 2010
Ingredients:
500g ronyons de mè
500g fetge de porc
6 carxofes
1 kg de patates
1 pebre vermell gros
12 cebes tendres o grells
3 porros
2 cebes
mig manat de fonoll tendre
200 g pèssols
alls
fulles de llorer
sal
pebre bó
oli d'oliva
pebre bord dolç
pebre bord coent
2 pebres coents
Preparació:
https://receptescuinases3antonies.blogspot.com.es/2011/04/frit-de-me-2011.html
https://receptescuinases3antonies.blogspot.com.es/2009/04/frit-de-me.html
.
Etiquetes de comentaris:
Carn,
Frit Mallorquí,
Frit Me,
Pasqua,
Verdura
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari