03 abril 2010

ROBIOLS (Pascua 2010)












Robiols de sa Mami















Robiols fets per mi


Ingredients:

1.- Pasta

Versió original foto:
1 kg farina fluixa
1 tassa de llet
1 tassa d'oli d'oliva
1 tassa suc taronja natural
275 g saïm
5 cullerades soperes de sucre
5 vermells d'ou

Versió 1:
50g d'oli d'oliva
75g d'aigua mineral
250g saïm
250g sucre
la farina fluixa que se begui.

Versió 2:
125g d'oli d'oliva
225g d'aigua mineral
400g saïm
300g sucre
la farina fluixa que se begui.

Versió 3:
300g saïm
300g sucre
3 vermells d'ou
la farina fluixa que se begui.

Versió 4:
325g saïm
325g sucre
4 vermells d'ou
1 tasso taronjada natural
la farina fluixa que se begui.

Versió personalitzada:
1 kg farina fluixa
200 ml de llet
200 ml d'oli d'oliva
100 ml suc taronja natural
275 g saïm
5 cullerades soperes de sucre
5 vermells d'ou

2.- Farçit de Brossat:

Versió original foto:
500 g brossat
250g sucre
3 vermells d'ou
ratlladura de clovella de llimona al gust
canyella en pols al gust

3.- Farçit de Crema

A casa sempre hem fet servir flam "Potax" o  flam "Chino" tal com diuen les instruccions però amb la meitat de llet.

4.- Farçit de Confitura

A casa sempre hem fet servir Confitura de codonya o "membrillo" perquè és més espessa i va millor per evitar que vessin.


Preparació:

https://receptescuinases3antonies.blogspot.com.es/2009/07/robiols.html