04 octubre 2014

CAKEPOPS COCA COLORINS I XOCOLATA




Ingredients per 63 bolles aprox.

600 g coca de colorins
500 g mantega (mantequilla)
300g sucre en pols
750g xocolata fondant
Escuradents decoratius de colors
Fideus de colorins
càpsules petites de magdalenes

Preparació:

1.- Esmicolam  la coca dins diferents bols un per cada color (7 colors).
2.- En un bol apart preparam una "buttercream" mesclant la mantega (treta de la gelera i a punt de pomada) amb el sucre en pols usant una batedora de varetes.
3.- Repartir proporcionalment (segons la quantitat de coca) la buttercream entre els diferenst bols de coca de colors.
4.- Mesclam la coca esmicolada amb la buttercream usant la batedora de varetes i ho tronam posar a la gelera.
5.- Una vegada sòlida feim bolles i les tornam posar a la gelera.
6.- Fonem el xocolata al microones però en tres torns i en cada torn banyarem amb xocolata 1/3 part de bolles.
7.- Per banyar cada bolla de xocolata, agafam una forquilla per pinxam cada bolla, la banyam dins la xocolata, la degotam pegant copets una ma sobre l'altra i la deixam sobre una safata banyam en xocolata un escuradents de plàstic decoratiu del mateix color que la bolla, la pinxam  i l'hi espolsam fideus de colorins.
8.- Omplim una safata i la posam a la nevera. En haver solidificat la xocolata posarem cada bolla dins una càpsula, col·locarem les bolles dins una capsa o safata decorativa.....les mantendrem dins la gelera fins hora de servir.