Assaig pel 1r Programa (No emès) i 2n Programa (Pendent d'emetre) "Uep com anam" de IB3 |
3 làmines de pasta Brick o Filo
2 pebres verds tendres petits
1/2 tomàtiga d'amanida mitjancera
1/2 ceba blanca mitjancera
oli d'oliva
75g pernil salat picadet a daus petits
50g formatge maonés semi a daus
Preparació:
1.- Tallam la ceba, el pebre i la tomàtiga a daus petits.
2.- Sofregim amb oli d'oliva la ceba , el pebre, la tomàtiga i el pernil salat afegint aquests ingredients amb aquest ordre d'un en un.
3.- Ho degotam bé de l'oli i ho deixam refredar una mica i finalment posam una bona cullerada sobre cada làmina Brick i pel damunt afegim cubs de formatge i formam un paquet.
4.- Encalentim prèviament el forn a 200ºC i sobre una llauna foradada amb un paper vegetal i posam els paquets i ho enfornam 8-10 minuts. hem de cuidar que no se cremi la pasta Brick ja que és tan fina que aviat es torna cruixent.
5.- Se poden posar altres verdures al teu gust....!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari