AIGUA AMB HERBESSANA
Ingredients:
6 litres aigua mineral
1 manat d'herbassana
Preparació:
😃😃😃😃😃
HUMUS I FORMATGE CREMA CASSOLÀ
Ingredients HUMUS:
400 g cigrons cuits
100 g Tahín
2 alls
1 llimona sucada
5-6 cullerades oli d'oliva
sal
pebre bó
pebre bord dolç i coent
pebre de cirereta capolat
Ingredients FORMATGE CREMA D'ALFABAGUERA:
1 L llet sencera fresca de Mercadona
200 ml nata 35%MG
1 cullereta de quall (cuajo)(se compra a la farmàcia)
suc d'1 llimona
6 - 8 fulles d'alfabaguera
oli d'oliva
Preparació:
😃😃😃😃😃
COCA AMB VERDURA
Ingredients PASTA:
700 g farina fluixa
175 ml d'oli d'oliva
175 ml aigua mineral
30 g llevadura fresca
sal
Ingredients FARCIT:
3 manats de grells
1 manat de julivert
1 manat d'espinacs tendres
4 alls tendres
1 porro
3 alls
1/2 pebre vermell
oli d'oliva
sal
pebre bo
pebre bord dolç i coent
2 tomatigues petites
anxoves (opcional)
Preparació:
😃😃😃😃😃
COCA DE PEBRES
Ingredients PASTA:
700 g farina fluixa
175 ml d'oli d'oliva
175 ml aigua mineral
30 g llevadura fresca
sal
Ingredients FARCIT:
1/2 manats de grells
1/4 manat de julivert
10 fulles d'espinacs tendres
1 alls tendres
1/2 porro
4 alls
800 g pebres vermells torrats
oli d'oliva
sal
pebre bo
pebre bord dolç i coent
Preparació:
😃😃😃😃😃
GALLETES DE TE I MERENGUES
Ingredients GALLETES:
500g farina fluixa
400g mantega (mantequilla)
125g sucre en pols
1 vermell d'ou
sucre de vainilla
xocolata negra fondant
cireres vermelles en almivar
Ingredients MERENGUES:
450 g sucre en pols
5 blanc d'ou
5 culleredeta farina de blat fina (Maizena)
clovella de llimona ratllada
Preparació:
😃😃😃😃😃
PROFITEROLS DE CREMA I XOCOLATA
Ingredients CREMA PASTISSERIA:
800 ml llet sencera
200 ml nata 35%MG
140 g sucre
100 g maizena
4 vermells d'ou
clovella de llimona
canyella
70 g manteqilla
Ingredients PASTA CHOUX:
250 ml aigua mineral
100 g saïm
200 g farina fluixa
4 ous grossos
un polsí de sal
Preparació:
😃😃😃😃😃
TARTA DE XOCOLATA I FRAULES
Ingredients COCA DE XOCOLATA:
360 g farina fluixa
1 sobre llevadura El canario
6 ous
400 g sucre
200 ml oli d'oliva
240 ml llet
80 g cacao
sucre de vainilla
Ingredients FARCIT:
200g freses fresques
1 pot melmelada de fraula cassolana
Ingredients GANACHE:
500 g xocolata fondant 52%cacao
400 ml nata 35%MG
Ingredients BUTTERCREAM:
500 g mantequilla
500 g sucre en pols molt fi
2 cullerades de llet
2 cullerades de llet
aroma de fresa
colorant fucsia
perles platjades
Preparació:
https://receptescuinases3antonies.blogspot.com/2019/05/tarta-de-xocolata-i-fraules.html
😃😃😃😃😃
https://receptescuinases3antonies.blogspot.com/2019/05/tarta-de-xocolata-i-fraules.html
😃😃😃😃😃
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari