- 1kg llomillos pollastre
- 3 pomes madures (1 poma capolada i 2 pomes a daus)
- 1 ceba blanca (capolada)
- 500 ml sidra
- sal
- pebre bo
- oli d'oliva
Preparació:
1- Tallam els llomillos de pollastre a daus grossos i lrs trempam amb sal i pre bo al gust.
2- Posam al foc oli d'oliva a dins una cassola i en ser calent hi tiram el pollastre i el sofregim fins que se cou per tots els costats.
3- Afegim la ceba i deixam reduir la ceba i hi afegim la poma capolada i ho deixam coure.
4- Ara hi afegim la sidra.
5- Finalment hi afegim la poma a daus i deixam coure fins que se redueix la salsa.
6- Per lligar la salsa s'hi pot afegir un poc de Maizena o Espesante Maizena.
7- En ser cuit s'acompanya amb arròs blanc bullit sofregit amb pernil d'indiot o pernil salat i bolets. I amb poma fregida amb mel i sucre.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari