25 agosto 2023

GALLETES D'OLI INTEGRALS 67% AMB PIPES

Ingredients 40-50  galletes:
200 g farina fluixa
400 g farina integral
250 ml aigua mineral tèbia
25 g llevadura fresca
150 ml oli d'oliva
5 g sal
50 g pipes girasol crues i pelades
Ingredients:
1- Fondre la llevadura esflorada dins un poc de l'aigua tèbia.
2- Posar la farina i la sal dins un ribell fent un clot. 
3- Afegir l'oli, la resta de l'aigua tèbia i la llevadura dissolta dins el clot. 
4- Amb l'ajuda d'una cullerada ho mesclam bé fins que queda tot el líquid incorporat. Deixar tovar 30 minuts 
5- Treure la pasta del ribell , afegir les pipes i pastar una estona fins que la pasta queda fina i se deferra de les mans.
6- Fer  bolles i aplanar uns 5 mm si les vols fines o 8 mm si les vols gruixades per quan siguin cuites poder xapar i trempar (amb oli d'oliva, vinagre i sal). 
7- Amb un motllo ovalat per tallar pasta, tallar les  galletes i deixar-les tovar 30 - 50 min col•locades sobre paper de forn sobre una llauna. 
8- Enfornar amb el forn calent a 150°C durant uns 50 minuts. 
9- En treure del forn posar sobre una reixeta per deixar que refredin. 
10- Guardar dins un pot hermètic.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari