Ingredients per 20 unitats :
200 g Farina integral
200 g Farina fluixa
200 g Saïm de porc negre
200 g Sucre
2 vermells d'ou
2- o 3 glops de Cointreau
la clovella d'una taronja ratllada
Procediment:
1- Mesurar els ingredients i fondre el saïm.
2- Dins un ribell posam les farines mesclades i el sucre, feim un clot.
3- Hi ratllam la pell de la taronja i afegim el saïm fus i mesclam amb una cullera
4- Pastam la pasta i afegim els dos vermells d'ou , pastam bé i afegim el Cointreau.
5- Feim bolles , aplanam amb un aprimador i tallam amb els motlles.
6- Posam sobre paper de forn sobre la llauna de forn.
7- Enfornam al mig del forn prèviament calent a 180°C durant uns 15-20 minuts.
8- En treure del forn les deixam refredar sobre una reixeta i en ser fredes es poden menjar.
Bon Profit...!!!
Refredant
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari