Ingredients 4 racions:
600g tacos de pavo
mitja ceba blanca
300g orellanes d'albercoc (albercocs secs, orejones)
150 g xampinyons
60g ametlles crues
300 ml aigua mineral
all
julivert
moraduix
tomillo
sal
pebre bo
oli d'oliva
Martini blanc
Preparació:
1- Torrar les ametlles i capolar-les juntament amb un raig de Martini blanc, un all, julivert, moraduixi tomillo, reservar aquesta picada.
2- Trempar el pavo amb sal i pebre bo. Capolar 200g de les orellanes i tallar per la meitat els altres 100g d'orellanes. A part capolar la ceba i dos alls.
3- Sofregir el pavo amb un bon raig d'oli d'oliva. En estar daurat afegir la ceba i l'all capolat i deixar afluixar la ceba, després afegir les orellanes capolades i els xampinyons sofregir un poc.
4- Afegir l'aigua o brou de pollastre i deixar coure a foc fluix 15-20 minuts i finalment afegir la picada i deixar coure uns 10-15 minuts més.
5- Servir calent acompanyat de patates fregides o patatilla.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari