28 julio 2024

SALSA DE PEBRE VERMELL I SALSA DE TOMÀTIGA DE RAMELLET

Ingredients:

Per a la salsa de pebre vermell
125 g pebres vermells en conserva o 2 o 3 pebres torrats
mitja ceba blanca
1 all
llorer
sal 
pebre bo
oli d'oliva
aigua mineral

Per a la salsa de tomàtigues de ramellet
3 o 4 tomàtigues de ramellet grosses
mitja ceba blanca
1 all
llorer
sal 
pebre bo
oli d'oliva
aigua mineral

Preparació:
1- Capolar la ceba blanca i l'all , sofregir amb un bon raig d'oli d'oliva i una fulla de llorer,  fins que la ceba es confita. 
2- Capolar el pebre o la tomàtiga i afegir al sofrit i coure un ratet. 
3- Afegir un poc d'aigua mineral si queda massa espessa.
4- Una vegada cuita passar pel xino i pel colador a fi que quedi una salsa fina. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari