09 marzo 2025

CALAMARINS AMB CEBA

Ingredients:
300-400 g calamarins frecs nets
1 ceba blanca grossa
2 alls 
1 llauna 100g Tomate frito Solís
2 fulles de llorer 
1 "guindilla pimienta cayena"
oli d'oliva
sal
pebre bo
Preparació:
1- Pelar, rentar i tallar la ceba i els alls en julian fina. 
2- Sofregir la ceba i els alls amb un raig d'oli i amb dues fulles de llorer a foc suau fins que s'afluixa. 
3- A part sofregir amb un raig d'oli els calamarins tallats a rodanxes. 
4- Afegir els calamarins a la ceba i sols dues cullerades del suc que treuen i  reservar la resta del suc per si de cas. 
5- Sofregir junt uns minuts i afegir la tomàtiga i rectificar de sal i pebre bo. Afegir la guindilla. 
6-Servir calent com aperitiu. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari