Ingredients 16-18 unitats:
1250 ml llet semidesnatada
1 cullerada de sucre de vainilla
180 g sucre
5 ous sencers vermell i blanc
sucre cremat
Preparació:
1.- Posam a encalentir la llet amb la vainilla i el sucre i mesclam fins que queda homogeni o encalentim fins que arranca a bullir i el sucre s'ha dissolt i la llet ha agafat gust de vainilla.2.- A part batem els ous i les dissolem dins la llet afegint poc a poc i remenant sense aturar fins que queda tot incorporat i homogeni.
3.- Caramelitza les flameres o motllos de flam i afegeix la mescla, ho has de coure devers una hora a devers 165ºC-180°C a bany maria evitant que l'aigua del bany maria bulli.
4.- En ser cuit , ho treus del forn i en esser ben fred ho poses a la gelera perquè refredi bé. A l'hora de servir ho desemmotlles i decores amb fruita i/o nata.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari