240 g coca o "bizcocho" vainilla
200 g mantega (mantequilla)
150 g sucre en pols
300 g xocolata fondant
escuradents decoratius de colors
fideus de colors
purpurina alimentària
càpsules petites de magdalenes
Preparació:
1.- Esmicolam la coca dins un bol
2.- En un bol apart preparam una "buttercream" mesclant la mantega (treta de la gelera prèviament i a punt de pomada) amb el sucre en pols usant una batedora de varetes.
3.- Mesclam la coca esmicolada amb la buttercream usant la batedora de varetes i ho tornam posar a la gelera.
4.- Una vegada sòlida feim bolles i les tornam posar a la gelera.
5.- Fonem el xocolata al microones però en tres torns i en cada torn banyarem amb xocolata 1/3 part de les bolles.
6.- Per banyar cada bolla de xocolata, agafam una forquilla per pinxam cada bolla, la banyam dins la xocolata, la degotam pegant copets una ma sobre l'altra i la deixam sobre una safata banyam en xocolata un escuradents de plàstic decoratiu, la pinxam i l'hi espolsam fideus de colors.
7.- Omplim una safata i la posam a la nevera. En haver solidificat la xocolata hi espolsarem purpurina alimentària i posarem cada bolla dins una càpsula, col·locarem les bolles dins una capsa o safata decorativa.....les mantendrem dins la gelera fins hora de servir.
càpsules petites de magdalenes
Preparació:
1.- Esmicolam la coca dins un bol
2.- En un bol apart preparam una "buttercream" mesclant la mantega (treta de la gelera prèviament i a punt de pomada) amb el sucre en pols usant una batedora de varetes.
3.- Mesclam la coca esmicolada amb la buttercream usant la batedora de varetes i ho tornam posar a la gelera.
4.- Una vegada sòlida feim bolles i les tornam posar a la gelera.
5.- Fonem el xocolata al microones però en tres torns i en cada torn banyarem amb xocolata 1/3 part de les bolles.
6.- Per banyar cada bolla de xocolata, agafam una forquilla per pinxam cada bolla, la banyam dins la xocolata, la degotam pegant copets una ma sobre l'altra i la deixam sobre una safata banyam en xocolata un escuradents de plàstic decoratiu, la pinxam i l'hi espolsam fideus de colors.
7.- Omplim una safata i la posam a la nevera. En haver solidificat la xocolata hi espolsarem purpurina alimentària i posarem cada bolla dins una càpsula, col·locarem les bolles dins una capsa o safata decorativa.....les mantendrem dins la gelera fins hora de servir.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari