08 agosto 2025

GELAT DE MENTA I PAUPALEI LIGHT

Ingredients:
500 ml llet Asturiana 0,0
5 brots de Paupalei (Poleo menta)
2 brots de Menta (Menta Piperita) 
edulcorant líquid
colorant alimentari verd (opcional)
Màquina elèctrica de fer gelat 
Per decorar
nata
fideus xocolata
un brot de menta o paupalei
Preparació:
1- Rentar I degotar bé les herbes. 
2- Posar les herbes dins la llet per infusionar ,  encalentir al microones uns 5-7 minuts. 
3- Picar un poc les fulles per obtenir el color verd i colar. Si cal afegir un poc de colorant alimentari. 
4- Deixar refredar i després refrescar dins la gelera. 
5- En ser ben fresc afegir edulcorant líquid al gust i posar dins la màquina de fer gelat i esperar fins que estigui llest. 
6- Servir en una copa decorat amb nata, fideus xocolata i un brot de menta o paupalei. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari