Ingredients:
500 ml llet Asturiana 0,0
5 brots de Paupalei (Poleo menta)
2 brots de Menta (Menta Piperita)
edulcorant líquid
colorant alimentari verd (opcional)
Màquina elèctrica de fer gelat
Per decorar
nata
fideus xocolata
un brot de menta o paupalei
Preparació:
1- Rentar I degotar bé les herbes.
2- Posar les herbes dins la llet per infusionar , encalentir al microones uns 5-7 minuts.
3- Picar un poc les fulles per obtenir el color verd i colar. Si cal afegir un poc de colorant alimentari.
4- Deixar refredar i després refrescar dins la gelera.
5- En ser ben fresc afegir edulcorant líquid al gust i posar dins la màquina de fer gelat i esperar fins que estigui llest.
6- Servir en una copa decorat amb nata, fideus xocolata i un brot de menta o paupalei.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari