10 agosto 2025

SALSA PESTO CASSOLANA


Ingredients:
60 g cantons d'ametlla crua
25 g pinyons
5 brots grossos d'alfabaguera fresca
sal
oli d'oliva 
pebre bo
2 cullerades formatge Parmesano en pols
2 cullerades llet 


Preparació:
1- Torrar per separat l'ametlla i els pinyons. 
2- Rentar I degotar bé l'alfabaguera, agafar sols les fulles i que siguin sanes. 
3- Picar tot junt amb un polsi de sal al morter en estar picat afegir un raig d'oli i la llet, rectificar de sal i pebre bo  o bé en picadora elèctrica però cal afegir un raig oli i la llet per picar millor, al final afegir sal i pebre bo al gust. 
4- En estar es posa en un recipient i es pot servir, millor si és fa amb ametlla i pinyos calents d'haver torrat i és consumeix al moment, perquè l'aroma que desprèn és espectacular

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari