17 agosto 2025

POLLASTRE ROSTIT APTE PER MOIXETS

Ingredients:
2 cuixes de pollastre
3 brots de romaní
8 brots de farigola
6 fulles grosses d'alfabaguera
3 brots de julivert
2 pastanagons mitjancers
50 ml oli d'oliva
200 ml aigua mineral
Preparació:
1- Socorrarem les cuixes de pollastre amb un "soplete de cuina" o fogó de gas per eliminar restes de plomes i els restes de la pell groga de les potes del pollastre. Rentarem les cuixes. I reservam.
2- Dins una greixonera hi posarem l'alfabaguera, el julivert, la farigola i el romaní. 
3- Pelarem, rentarem i tallarem a rodanxes els pastanagons i ho afegirem a la greixonera. 
4- Posam les cuixes dins la greixonera amb la pell cap a dalt i hi tiram per damunt l'oli i l'aigua. 
5- Tapam la greixonera amb paper d'alumini o amb tapadora que pugui anar al forn. 
6- Amb el forn calent a 180°C ho enfornam durant 30 minuts, després ho treim i giram el pollastre tornam tapar i enfornam 30 minuts més, finalment ho treim tornam girar el pollastre i ho destapam i finalmemt enfornam 30 minuts més. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari