Ingredients:
3 cuixes de pollastre
2 brots de julivert
4 brots de farigola
4 fulles de llorer
6 alls
1 tomàtiga mitjana
1 ceba blanca petita
1 pastanagó mitjancer
1 rodanxa llimona
suc de 1/2 llimona
sal
pebre bo
75 ml oli d'oliva
300 ml aigua mineral
Preparació:
1- Socorrarem les cuixes de pollastre amb un "soplete de cuina" o fogó de gas per eliminar restes de plomes i els restes de la pell groga de les potes del pollastre. Rentarem les cuixes. I reservam.
2- Dins una greixonera hi posarem la ceba i la tomàtiga tallades a trossos, el julivert, el llorer, la farigola i els alls pelats i tallats per llarg.
3- Pelarem, rentarem i tallarem a rodanxes els pastanagons i la rodanxa de llimona i ho afegirem a la greixonera.
4- Posam les cuixes untades de sal i pebre bo dins la greixonera amb la pell cap a dalt i hi tiram per damunt el suc de llimona , l'oli i l'aigua.
5- Tapam la greixonera amb paper d'alumini o amb tapadora que pugui anar al forn.
6- Amb el forn calent a 180°C ho enfornam durant 30 minuts, després ho treim i giram el pollastre tornam tapar i enfornam 30 minuts més, finalment ho treim tornam girar el pollastre i ho destapam i finalmemt enfornam 30 minuts més.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari