Ingredients:
30 g patatilla (restes de patatilla rompuda)
3 ous
50 ml llet
30 g lesques de formatge Parmesano
1 o 2 fulles d'alfabaguera
oli d'oliva
Preparació:
1- Posar la patatilla amb remull dins la llet fins que s'enblana.
2- Batre els ous, afegir el formatge i remenar, finalment afegir les patates amb la llet remenar de forma suau per mesclar. Tallar-hi a trossets molt petits les fulles d'alfabaguera.
3- Posar una pella petita al foc mitja amb un raig d'oli i en ser calent tirar la mescla i remoure un poc amb una espàtula fins que qualla l'ou del fons.
4- En aquest moment girar la truita amb un plat o amb un gira truites. Repetir l'operació fins que la truita quedi quallada al teu gust.
5- Servir calenta o freda, segons t'agradi.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari