17 agosto 2025

TRUITA PATATILLA I FORMATGE

Ingredients:
30 g patatilla (restes de patatilla rompuda)
3 ous 
50 ml llet
30 g lesques de formatge Parmesano
1 o 2 fulles d'alfabaguera
oli d'oliva
Preparació:
1- Posar la patatilla amb remull dins la llet fins que s'enblana. 
2- Batre els ous,  afegir el formatge i remenar, finalment afegir les patates amb la llet  remenar de forma suau per mesclar. Tallar-hi a trossets molt petits les fulles d'alfabaguera. 
3- Posar una pella petita al foc  mitja amb un raig d'oli i en ser calent tirar la mescla i remoure un poc amb una espàtula fins que qualla l'ou del fons. 
4- En aquest moment girar la truita amb un plat o amb un gira truites. Repetir l'operació fins que la truita quedi quallada al teu gust. 
5- Servir calenta o freda, segons t'agradi. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari