Ingredients 15 unitats:
2 platans madurs (190g)
4 pastanagons ratllats (205g)
3 ous
150 g sucre moreno
sucre blanc per decorar
170 g farina fluixa
170 g farina integral
45 ml oli d'oliva
5 ml vainilla
2 g sal
4 g canyella
1 g nou moscada
1 paquet de llevadura química
7 g bicarbonat
150 ml llet
Preparació:
1- Rentam, pelam i ratllam el pastanagó, encalentim el forn a 180°C i preparam un llauna amb 15 càpsules per magdalenes.
2- Dins un bol posam el plàtan pelat i xafat, els ous, l'oli, la vainilla, i el sucre i ho mesclam amb una batedora elèctrica de varetes.
3- Dins un altre bol posam la farina fluixa, la farina integral, la sal, la canyella, la nou moscada, la llevadura química i el bicarbonat.
4- Anam afegint a poc a poc la mescla d'ingredients en pols al bol inicial i anam remenant amb la batedora elèctrica de varetes.
5- En tenir la mescla homogènia afegim la llet poc a poc remenant amb ls batedora i finalment afegim el pastanagó ratllat.
6- Amb l'ajuda d'un dispensador de reposteria omplim cada càpsula deixant un 8mm fins la vorera i decoram per damunt cada magdalena amb una cullerada de postre de sucre blanc.
7- Enfornam amb el forn calent a 180°C en mig del forn durant uns 20 minuts. Seran cuites si al pinxar amb un bastonet metà•lic surt net.
8- Treure de forn i de dins la llauna i deixar refredar sobre una reixeta. Finalment en ser ben fredes conservar dins una capsa de llauna.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari