Ingredients:
Per 25 pilotes
500g carn picada de porc
2 ous
60 g pernil salat a quadrets petitons
1 cullerada de pinyons
sal
pebre bo
nou moscada
clavo
moraduix
farigola
farina per enfarinoar
oli d'oliva per fregir
Per la salsa
1 i 1/2 ceba blanca capolada
6 alls capolats
300 ml tomàtiga capolada Mutti
sal
pebre bo
llorer
Preparació:
1-Dins un bol posam la carn picada, els ous , el pernil salat, els pinyons , sal pebre bo, clavo, nou moscada, moraduix i farigola al gust i ho pastam per mesclar bé.
2- Dins una safata posam farina per enfarinoar i feim les pilotes i les enfarinoam.
3- Fregim les pilotes i les posam dins una greixonera.
4- A part en una paella sofregim la ceba capolada i els alls capolats amb un raig d'oli d'oliva, en estar fluixa hi afegim la tomàtiga i ho deixam coure percformar una salsa de tomàtiga .
5- En tenir la salsa de tomàtiga feta l'abocan dins la greixonera amb les pilotes i unes fulles de llorer i ho enfornam a 165-180°C durant unsc30 minuts.
6- En estar cuites es serveixen calentes acompanyades amb patata fregida.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari