Ingredients:
6 "contramuslos" sense pell
5 cebes blanques tallades "en juliana"
6 alls a làmines longitudinals
4 fulles de llorer
250 ml tomatiga capolada Mutti
4 pebres de piquillo sencers en conserva
165 ml brou pollastre Aneto
sal
pebre bo
oli d'oliva
Preparació:
1- Rentam i eixugam el pollastre , trempam les tallades amb sal i prebe bo.
2-Dins una paella sofregim les tallades de carn per marcar-les i les posam dins una greixonera i reservam
3- Dins la mateixa paella sofregim els alls a làmines longitudinals i els retiram i posam dins la greixonera amb les tallades.
4- Dins la mateixa paella hi sofregim la ceba tallada en juliana amb unes fulles de llorer fins que s'afluixa i afegim la tomàtiga capolada, ho deixam coure uns minuts .
5- Finalment posam el contingut de la paella dins la greixonera tapant les tallades de carn i amb el brou de pollastre.
6- Ho enfornam tapat amb paper d'alumini a 165°C uns 30 minuts i després afegim els pebres torrats per damunt i pujam la temperatura a 180°C durant uns 20 minuts més.
7-En trobar que la carn de pollastre es desfà fàcilment ja estarà a punt i es serveix calent amb patata fregida.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari