02 septiembre 2011

COCA DE PEBRES "TORRATS AL FORN"

DINAR EN HONOR A LA CANTANT : VICTÒRIA QUINGLES

---Aperitiu---

XUPITO D'ÀPIT, CEBA I GAMBES AMB VINAGRETA DE BROTS D'ÀPIT


MUNTADETS  DE PERNIL SALAT,  RUCOLA, PARMESÀ  AMB SALSA D'OLIVA NEGRE


--- Entrants ---

"QUICHE" `D'ESPINACS AMB NOUS I FORMATGES




--- Plat Principal ---

FIAMBRE DE VEDALLA I PORC AMB TRUFES I PINYONS

MAHONESA DE PASTANAGA

ARRÒS SALVATGE AMB ESCLATASANGS I PERNIL SALAT


--- Postres ---

GELAT de Häagen-Dazs
STRAWBERRIES & CREAM

BERENADA PEL MEU ANIVERSARI 45 ANYS -IES BINISSALEM

QUARTOS


LLET ARREGLADA AMB CANYELLA I CLOVELLA DE LLIMONA


GELAT D'ALBERCOC

HAMBURGUESES A LA COCA-COLA AMB PATATES I PADRONS

GRANIZADA DE TARONJA AMB ALBERCOC

HAMBURGUESES AMB XAMPINYONS I SALSETA

REVOLTILLO D'ALLS I ESPARRECS VERDS

SORBET DE TARONJA I ALBERCOC

MACARRONS A LA BOLONYESA

POLLASTRE A LA CERVESA

PASTÍS DE PORCELLA ROSTIDA AMB PRUNES I PINYONS


TRUITA DE SOFRITS, ALLS TENDRES I PERNIL SALAT

TEMPURA

PIZZA DE PASTA DE FULLS (Hojaldre)

DAUS DE TUMBET FORA PATATA

COUS-COUS AMB VERDURETA


01 septiembre 2011

PAELLA MIXTA PER A 30 PERSONES - IES BINISSALEM


Maig 2011- Dinar d´Amistat que varem organitzar el professorat del IES Binissalem i que jo vaig preparar amb l'ajuda de na Catalina Torrens. 
Aperitiu:
FIAMBRE DE VEDELLA, PRITERA DE POLLASTRE I PRUNES

GREIXONERA DE CARN DE GALLINA (del bullit per fer brou pel fondo de l'arròs)

Plat Fort:
PAELLA MIXTA DE CARN I MARISC

Postres:
PUDDING D'ENSAÏMADA

CARN AMB ALL I OLI DE PATATA