1/2 col-i-flor
10 prunes seques
pinyons
50 g pernil salat
1 ceba petita blanca
2 alls
3 tomàtigues de penjar o de ramallet
oli d'oliva
sal
pebre bo
pebre bord dolç
aigua mineral
Preparació:
1.- Pelar i tallar a quadrets petits els alls i la ceba. Capolar les tomàtigues de penjar o ramellet. Tallar el pernil dalat a daus petitons.
2.- Sofregir amb un raig d'oli la ceba i l'all . Després afegir, els pinyons, el pernil i les prunes donar unes voltes i finalment afegir la tomàtiga capolada i remanar bé.
3.- Afegir la col-i-flor tallada a ramets petits mitjans. Rectificar de sal i afegir un poc de pebre bord dolç.
4.- Finalment afegir 2 tassons d'aigua mineral i deixar coure uns 8-10 minuts.
5.- Quan estiguin al dente els troncs més gruixats, ni massa esflorada ni massa crua . Se serveix ben calent.
Una delicia.. !!