Ingredients 3 racions:
500 g llom de porc
400 g patató a cantons fregit
100 g xampinyons petits sencers
3 cebes tendres a trossets
1 porro a trossets
100 g tomàtiga penjar capolada
50 ml Martini blanc
200 ml brou o aigua mineral
alls
llorer
tomillo o farigola
sal
pebre bo
oli d'oliva
Preparació:
1.- Tallar la carn a daus de 2 o 3 cm i trempar amb sal i pebre bo.
2.- Posar la carn dins el vas i dues cullerades d'oli sofregir marxa enrera 10min/130°C/vel1 destapat sense vas medidor i en estar treure del vas i posar en un bol i reservar
3.- Posar la ceba i el porro i una cullerada d'oli i sofregir marxa enrera 3min/130°C/vel1 destapat sense vas medidor
4.- Afegir la tomàtiga capolada i el martini i sofregir marxa enrera 3min/130°C/vel1 destapat sense vas medidor
5.-Ara tornar posar el vas medidor i capolar 1min/vel6
6.- Afegir la carn que tenim reservada i coure marxa enrera 25min/100°C/vel1
7.- Afegir els xampinyons i coure marxa enrera 5min/100°C/vel1
8.- Afegir les patates fregides prèviament i coure marxa enrera 2min/100°C/vel1
9.- Servir calent.