Ingredientes:
4 blancs d'ou
2 ous sencers
175 g farina de força
200 g sucre
10 g llevadura química Royal
50 ml llet
1 culleradeta de vainilla
Preparació:
1- Untam un motllo de 22 cm amb margarina vegana i espolsat amb un poc de la farina i preparam unes 5 o 6 càpsules de magdalena.
2- Dins un ribell separam els vermells d'ou i els 2 blancs els afegim a un altre ribell amb els altres 4 blancs d'ou.
3- Batem els 6 blancs d'ou a ount de neu i reservam
4- Dins el ribell dels vermells hi afegim el sucre i la llet i ho batem.
5- Dins un altre ribell posam la farina, la llevadura i la vainilla i ho mesclam.
6- Sobre la mescla líquida hi porgam la mescla seca i batem a baixa velocitat.
7- Aquesta mescla la posam dins el ribell amb els blancs a punt de neu que hem reservat i ho mesclam de forma suau amb moviments envoltants.
8- Ho repartim dins el motllo i dins les càpsules de magdalena.
9- Ho enfornam amb el forn prèviament calent a 180°C durant uns 20 minuts les magdalenes i uns 30-35 minuts la coca.
10- Serà cuit en picar amb una agulla o ganivet si surt net.
11- Ho deixam refredar un poc abans de girar la coca i tot ho deixam refredar sobre una reixeta.