Ingredients 22-23 unitats:
1 ou o 2 vermells
4 cullerades soperes de sucre moreno
3 cullerades soperes d'oli d'oliva
Suc de 1 taronja
Ratlladura de 1 llimona i 1 taronja
100 grams de Maizena (midó de blat de moro o de les indis)
80 grams de farina d'arròs
1 culleredeta de llevadura química "El Canario"
Unes gotes d'essència de llimona
Preparació:
1. El primer, com sempre, serà preescalfar el forn a 180 graus entre 8 i 10 minuts. En sintonia amb això, barregeu l'ou o els vermells d'ou amb el sucre. Un cop integrats ambdós ingredients, sumeu l'oli, el suc de taronja i les ratlladures de la llimona i la taronja
2. Després serà el torn d'incorporar i integrar la farina d'arròs , la Maizena i la llevadura. En cas que la massa quedi molt seca, el secret per solucionar-ho és afegir una mica més de suc de taronja. I si queda molt líquida afegir-hi farina de blat de moro.
3. Amb la massa llesta, fer boletes de mida petita i aixafar sobre una placa prèviament oliada o sobre un paper de forn. Una altra opció és estirar la massa i després tallar-la amb un motlle per a galetes o si no tens amb qualsevol boca d'un got. Per a tot hi ha una solució.
4. L'últim serà ingressar la placa amb les galetes al forn a 180 °C per no més de 10 minuts o almenys fins que estiguin ben daurades d'ambdós costats. Com en tota preparació, cal anar controlant per evitar que es cremin i quedin fosques.
5. En treure de forn deixar refredar sobre una reixeta. Si vols les pots ensucrar.