Ingredients:
100g taronja confitada quadrets(Lidl)
250g farina de força
350 g sucre
7 ous
250g mantega(mantequilla)
sucre de vainilla
1 sobre llevadura química "El Canario"
24 càpsules de paper
100g taronja confitada quadrets(Lidl)
250g farina de força
350 g sucre
7 ous
250g mantega(mantequilla)
sucre de vainilla
1 sobre llevadura química "El Canario"
24 càpsules de paper
Preparació:
1.- Preparar les 24 càpsules dins una llauna de magdalenes i posar dins cada càpsula una cullerada de quadrets de taronja confitada.
2.- Separar els blancs dels vermells dels ous.
3.- Fondre la mantequilla al microones amb el programa de descongelar 1 o 2 minuts i reservar.
4.-Batre els blancs a punt de neu i reservar.
5.- Mesclar el vermells amb el sucre i el sucre de vainilla i batre fins que la mescla torna blanquinosa.
6. - Mesclar la farina amb la llevadura i porgar perquè no fassi grums.
7.- Afegir la farina a la mescla i batre fins que quedi homogènia.
8.- Afegir la mantequilla i batre fins que la mescla quedi homogènia.
9.- Afegir a poc a poc i remenant amb una espàtula molt suaument a fi de no baixar la mescla.
10.- Omplir 2/3 parts cada càpsula i ensucrar cada una amb una culleradeta de sucre i enfornar amb el forn calent a 180°C durant 20-30 minuts.
1.- Preparar les 24 càpsules dins una llauna de magdalenes i posar dins cada càpsula una cullerada de quadrets de taronja confitada.
2.- Separar els blancs dels vermells dels ous.
3.- Fondre la mantequilla al microones amb el programa de descongelar 1 o 2 minuts i reservar.
4.-Batre els blancs a punt de neu i reservar.
5.- Mesclar el vermells amb el sucre i el sucre de vainilla i batre fins que la mescla torna blanquinosa.
6. - Mesclar la farina amb la llevadura i porgar perquè no fassi grums.
7.- Afegir la farina a la mescla i batre fins que quedi homogènia.
8.- Afegir la mantequilla i batre fins que la mescla quedi homogènia.
9.- Afegir a poc a poc i remenant amb una espàtula molt suaument a fi de no baixar la mescla.
10.- Omplir 2/3 parts cada càpsula i ensucrar cada una amb una culleradeta de sucre i enfornar amb el forn calent a 180°C durant 20-30 minuts.
11.- Deixar refredar sobre una reixeta i ja se podran menjar.