- 125 g de Xocolata Negre per fondre
- 125 g de Xocolata amb Llet per fondre
- 40 g de Mantega (mantequilla)
- 30 g d'Arròs Inflat “Krispies”
- 45 g de Ametlles crues, o Avellanes o Nous o bé 15 g de cada per mesclar-ho.
Preparació:
1-Prepara damunt la taula tots els ingredients i el material que necessites.
2-Pesa tots els ingredients i fon la mantega al microones un parell de segons.
3-Posa dins un bol cada xocolata per separat.
4-Fon la xocolata tal com s'explica a continuació:
a -Aquest pas és el més important de tot per fer un bons bombons i per evitar cremar la xocolata i tudar-lo, per tant cal seguir unes instruccions específiques.
b -Tallar la meitat d'una “tableta” de xocolata en pastilles, fer servir el caire de la taula si cal. Posar les pastilles de xocolata en un bol.
c -Posar el bol amb la xocolata al microones durant 1 minut a potència màxima (depenent del microones pot caldre més temps), obrir i batre amb una cullera fins que queda un fluid brillant i homogeni, si cal tornar a posar 1 minut més i tornar a batre.
6-Afegeix l'arròs inflat i mescla bé . Afegeix també els fruits secs sencers si vols fer torro sols de Ametlla o sols d'Avellana o sols de Nous. Si vols fer una mescla millor que les tallis amb els teus dits a trossets més petits.
7-Aboca la mescla en un motlle rectangular de silicona o un de metàl·lic folrat de paper encerat.
8-Deixa acabar de refredar la xocolata fins que solidifiqui completament (aprox 1 hora) i així ja tendràs el Torró fet. Sols les hauràs de desferrar del paper, o del motlle de silicona.
9-Finalment pots embolicar la barra de torró en paper de celofà i fermar amb una cinta de color.