30 junio 2013

CARAMELS MADUIXA, TARONJA I LLIMONA











Ingredients:

Suc de fraula:
50 g sucre
250 g fraules o maduixes

Caramel: 
200 g sucre
80 ml suc de fraules
80 g glucosa líquida



Ingredients:

200 g sucre
80 ml aigua
80 g glucosa líquida
colorant taronja
essència taronja
 o pell d'una taronja ratllada



Ingredients:

200 g sucre
80 ml aigua
80 g glucosa líquida
colorant llimona
essència llimona
 o pell d'una llimona ratllada


PIRULETES DE LLIMONA, TARONJA I MADUIXA










Ingredients:

Suc de fraula:
50 g sucre
250 g fraules o maduixes

Caramel: 
200 g sucre
80 ml suc de fraules
80 g glucosa líquida




Ingredients:

200 g sucre
80 ml aigua
80 g glucosa líquida
colorant taronja
essència taronja
 o pell d'una taronja ratllada





Ingredients:

200 g sucre
80 ml aigua
80 g glucosa líquida
colorant llimona
essència llimona
 o pell d'una llimona ratllada


"GOMINOLAS" DE LLIMONA I DE MADUIXA




Ingredients: 

150 g sucre
200 ml aigua
1 sobre gelatina neutre
1 sobre gelatina llimona o maduixa

GELAT DE MADUIXA O FRAULA


FLORS DE MADUIXA




GALLETES GLASEADES DE COLORS

Prova de galletes de canyella amb glaseat de sucre de colors.

CAKEPOPS de XOCOLATA i FRAULES amb XOCOLATA

Popcakes de coca de xocolata i banyades de xocolata negre i xocolata blanc amb figuretes o fideus de sucre de colors i fideus de xocolata.





CUPCAKES RED VELVET

Cupcakes de xocolata Red Velvet amb Merengue Italià amb floreta de Fondant.  Llàstima. me vaig oblidar de fer una foto de una cupcake per dins per veure el color vermell de la coca...!!!



LASSANYA DE LLETUGUES







BULLIT DE POLLASTRE I DE VERDURA


PA AMB OLI I AIGUA d'HERBASSANA


Desprès d'un matí de corregir, un dinar-berenar de pa amb oli amb pa casolà acabat de coure  i per beure una refrescant aigua amb herbassana.

TRUITA DE VERDURA


PA MALLORQUÍ de 2 TOUS en lloc de 3.



TARTA GRADUACIÓ 2013

Tarta definitiva encomanada per l'alumnat de 2n Batxillerat de la promoció 2013 de l'IES Binissalem



Tarta de xocolata farçida de ganache xocolata blanc i banyada de ganache de xocolata negre i adornada amb merengue italià i figuretes de fondant.

TARTA de GRADUACIÓ de PROVA


Tarta de prova encomanada per l'alumnat de 2n Batxillerat de la promoció 2013 de l'IES Binissalem



Tarta de xocolata farcida de ganache de xocolata blanca i banyada de ganache de xocolata negre i adornada amb fondant.