Ingredients 30 unitats:
300 g farina integral
250 g sucre moreno
16 g llevadura química "El Canari"
1 culleradeta de sucre de vainilla
6 ous
200 g pastanagó ratllat cru
150 ml oli d'oliva
75 g nous picades
sucre blanc per decorar
Preparació:
1- Mesuram i preparam tots els ingredients.
2- En un bol posam la farina integral, la llevadura i la vainilla.
3- Mesclam el sucre moreno, els ous i remenam bé, afegim el pastanagó i remenam i finalment afegim l'oli d'oliva i remenam.
4- Afegim la mesclacde farina, llwvadura i vainilla a poc a poc i mesclant cada vegada.
5- Finalment afegim les nous picades i remenam
6- Posam el forn a encalentir a 180°C. Preparam llaunes de magdalenes dues de 12 unitats i una de 6 unitats amb les càpsules.
7- Finalment omplim les càpsules de magdalena fins 2/3 parts i enfornam a 180°C uns 25 minuts.
8- Treim del forn i posam sobre una reixeta cada magdalena fins que refredin .
9- Se guarden uns dies dins un pot hermètic.
Bon profit...!!!