Ingredients 38 unitats:
2 làmines rectangulars de pasta de fulls de 250g
2 cullerades mantequilla
2 cullerederes cafè de sucre de vainilla
6 cullerades soperes de sucre
2 cullerades soperes de llet
1 cullerada de mel
Preparació:
1-Treure la pasta de la gelera i deixar templar.
2- Fondre un poc la mantequilla
3- Desenrotllar la pasta i untar amb un pinzell amb la mantequilla un poc fusa.
4- Espolsar amb una culleredera de sucre de vainilla i amb dues cullerades de sucre, a cada làmina.
5- Enrotllar per cada costat cap al centre formant dos rotllos units i posar 10 minuts a la gelera.
6- Tallar a rodanxes de devers 1cm de gruix formant les palmeretes i posar sobre una llauna sobre paper de forn i aplanar-les una mica i donar forma.
7- Untar amb mescla de la llet tèbia i mel.
8- Espolsar amb sucre cada palmereta
9- Enfornar amb el forn prèviament a 200°C al centre del forn uns 30 minuts fins que estan daurades.
10- Servir en ser fredes ensucrades amb sucre en pols o xocolata fusa.
Bon Profit..!!!