Recopilació de receptes de cuina de la meva mare Antònia , dictades de la meva padrina Antònia (padrina Fanals), de meves i algunes (concretament sols tres pasta coca verdura, coca dolça i crespells de patata) de la meva àvia Francisca (padrina Punta).
13 febrero 2013
COCA D'ÀNGEL
Etiquetes de comentaris:
Blanc d'Ou,
Coques dolces,
Dolç
11 febrero 2013
PARRILLADA DE BOLETS
Etiquetes de comentaris:
Bolets,
Gírgoles,
Parrillada,
Pernil Salat,
Verdura,
Xampinyons
CROISSANTS DE XOCOLATA
Etiquetes de comentaris:
Dolç,
Pasta Fulls,
Xocolata
10 febrero 2013
08 febrero 2013
03 febrero 2013
BURBALLES VERDES A LA CARBONARA AMB PERNIL SALAT
Etiquetes de comentaris:
Burballes,
Carbonara,
Nata,
Pasta,
Pernil Salat,
Salsa,
Tagliatelle
02 febrero 2013
COCA DE QUARTO I TE
Etiquetes de comentaris:
Begudes,
Coques dolces,
Te
01 febrero 2013
PASTÍS BAVAROIS DE LLIMONA
Pastís Pro-Viatge d'Estudis 4t ESO curs 2012-13
IES Binissalem
Ingredients (per un pastís de 25 cm):
base de galleta
175 g galletes "Fontaneda Digestive" de soja i taronja
125 g mantequilla
centre
135 g formatge "Philadelphia Kraft"
200 ml nata líquida per cuinar
1 sobre (8g) estabilitzant de nata "Sahnefest, Ruf" (Müller)
300 ml llet semi desnatada
1 paquet 170 g gelatina de llimona (2 sobres)
6 cullerades soperes sucre
cobertura
2 o 3 cullerades soperes sucre
la pell sense blanc d'una llimona grossa
aigua, aproximadament 200-250ml
1 sobre (12g) gelificant incolor per pastissos "Tortenguss klar, Ruf"(Müller)
PASTÍS BAVAROIS DE FRAULA
Pastís Pro-Viatge d'Estudis 4t ESO curs 2012-13
IES Binissalem
Pastís Aniversari 80 Anys Madrina
Pastís Casting Master Chef
Ingredients (per un pastís de 25 cm):
base de galleta
175 g galletes "Fontaneda Digestive" de soja i taronja
125 g mantequilla
centre
135 g formatge "Philadelphia Kraft"
200 ml nata líquida per cuinar
1 sobre (8g) estabilitzant de nata "Sahnefest, Ruf" (Müller)
300 ml llet semi desnatada
1 paquet 170 g gelatina de fraula (2 sobres)
6 cullerades soperes sucre
cobertura
2 o 3 cullerades soperes sucre
6 fraules grosses
aigua, aproximadament 200-250ml
1 sobre (12g) gelificant vermell per pastissos "Tortenguss rot, Ruf"(Müller)
Suscribirse a:
Entradas (Atom)