Ingredients:
6 ous
2 iogurs naturals desnatats edulcorats
2 cullerades de cafè de sucre de vainilla
2 pots de iogur d'oli d'oliva
4 pots de iogur de sucre
6 pots de iogur farina fluixa (jo vaig mesclar: 3 pots farina fluixa, 2 pots farina força i 1 pot farina 00
2 sobres de llevadura química "El canario"
saïm
Preparació:
Posar tots els ingredients dins una batedora mescladora elèctrica i remanr uns minuts fins que queda una mescla homogènia i no massa espesa.
2.- Untar amb saïm un motllo d'uns 25 cm i espolsar de farina. Posar-hi la mescla.
3.- Posar al forn col·locada a la part d'abaix del forn amb el forn adalt i abaix prèviament calent a 180ºC durant uns 30-45 minuts
4.- Desmoltllar quan ha refredat un poquet.
5.- Se poden congelar trossos embolicats dins paper d'alumini i dins una bossa de plàstic tancada hermèticament.
6.- Per descongelar , llevar la bossa de plàstic i posar el paquet embolicat d'alumni a 165ºC uns 20-30 minuts fins que s'ha descongelat i després pujar la temperatua a 180ºC i encalentir uns 5- 10 minuts més fins que sembla acabada de fer.