Aquí teniu una de les receptes Holandeses proposades a la meva Tutoria de 2nD per a les Jornades Culturals de l'IES Binissalem dedicades a l'estudi de diferents Països, celebrades els dies 7 i 8 d'abril de 2009.
Ingredients:
200 g de sucre
2-4 cullerades d'aigua
sucre de vainilla
aroma de llimona
cafè soluble dissolt en molt poca aigua, ha de ser molt fort
licor de taronja "Cointreau"
unes gotetes de colorent alimentari
Preparació:
1.- Encalentim el sucre amb l'aigua a foc suau dins una casserola fins que se dissol completament.
2.- Pujar el foc fins que bulli, deixar bullir la mescal durant uns minuts fins que se formin fils.
3.-LLevam la casserola del foc i afegim l'aroma que volguem i el colorant (pels de cafè o de vainilla no cal colorant)
4.- Remenar bé la mescal fins que se va posant espesa però abans que torni espesa posam la mescla sobre una placa untada d'oli i deixam que torni una mica forta.
5.- Tallam la mescla a quadrets o triangles amb un ganivet ben esmolat i amb una espàtula les desferram de la llauna.
Recopilació de receptes de cuina de la meva mare Antònia , dictades de la meva padrina Antònia (padrina Fanals), de meves i algunes (concretament sols tres pasta coca verdura, coca dolça i crespells de patata) de la meva àvia Francisca (padrina Punta).
19 abril 2009
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari