Ingredients:
1 Llomillo de porc sencer
1 Làmina de pasta de fulls
1 Ceba blanca petita
1 Llauna petita de xampinyons laminats
5 Rodanxes de formatge Havarti
Sal i pebre bo
1 Ou
Oli d'oliva
Preparació:
Preparar 1 llomillo de porc tot sencer, tallar les puntetes i llevar-li el greix sobrant, trempar-lo amb sal i pebre bo. Daurar una mica per totes les cares dins una paella amb un a mica d'oli d'oliva.
Sofregir a part la ceba tallada a tires i els xampinyons i deixar refredar un poc.
Estendre la pasta de fulls a sobre un papel vegetal folrar-la amb les rodanxes de formatge Havarti, posar el sofregit de ceba i xampinyons ben degotat a sobre el formatge i finalment col·locar el llomillo. Enrotllar bé a fi que quedi ben tancat,. Decorar a sobre amb la pasta de fulls sobrant fent una xarxa. Piuntar amb ou batut usant un pinzell de cuina. Enfornar amb el forn prèviamnet caleent a 180-200 ºC uns 15 a 20 minuts fins que la pasta de fulls queda daurada.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari