Ingredients:
Pebres vermells
Albergínies
Oli d'oliva
Preparació:
1.- Renta i eixuga amb un pedaç les albergínies i els pebres vermells.
2.- Talla un tros de paper d'alumini per cada pebre i cada albergínia.
3.- Unta o pinta amb oli d'oliva cada pebre i cada albergínia i embolica bé amb el paper d'alumini.
4.- Enforna en mig del forn a 180ºC amb la part d'adalt i d'abaix enceses i ventilador.
5.- Deixa coure devers 60 minuts els pebres vermells i devers 80 minuts les albergínies, fins que vegis que amb tocar amb les armolles s'esbuquen els paquets.
6.- Una vegada que ja estan apunt les treus deixes refredar un poquet i a continuació desembolica i posa dins un ribell on hi haurem posat un plat de postres trabucat cap avall perquè degotin bé i les deixarem acabar de refredar tapant el ribell amb paper de diari.
8.- Una vegada preparats te poden servir per fer Escalivada o Paté d'Albergínia o Paté de Pebre Vermell. (veure les receptes que hi ha en aquest "blog")
Escalivada amb anxoves trempat amb ceba blanca i all
Paté d'Albergínia
Paté de Pebre Vermell
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari