Recopilació de receptes de cuina de la meva mare Antònia , dictades de la meva padrina Antònia (padrina Fanals), de meves i algunes (concretament sols tres pasta coca verdura, coca dolça i crespells de patata) de la meva àvia Francisca (padrina Punta).
28 diciembre 2017
CARPACCIO DE XAMPINYONS PORTOBELLO AMB GAMBES I VINAGRETA DE CÍTRICS
Ingredients per a 2 racions:
12 Gambes grosses fresques o congelades i pelades
6 Xampinyons Portobello mitjans
Oli d'oliva
2 Alls
Julivert frecs picat
Suc de llimona, taronja i lima
Sal
Pebre bo
Preparació:
1.- Bullir les gambes, llevar la pell i el budell i reservar,
2.- Netejar els xampinyons de terra i brutor amb un pinzell i amb un pedaç humit.
3.- Llevar el capoll als xampinyons amb un ganivet i tallar aquests capolls a daus molt fi i reservar.
4.- Tallar els xampinyos a làmines molt fines i col·locar dins els plats. Posar les gambes per damunt.
5.- Dins una pella amb un bon raig d'oli d'oliva sofregir els alls prèviament laminats i els daus de capoll dels xampinyons que tenim reservats.
6.- Retirar del foc i afegir al gust julivert fresc picat, sal, pebre bó i els suc de cítrics, remenar bé.
7.- Regar amb la vinagreta anterior les gambes i els xampinyons , n'has de preparar suficient perquè tot quedi ben regadet.
Bon Profit...!!!
Etiquetes de comentaris:
Amanides,
Gamba,
Menu festiu,
Nadal,
Xampinyons
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari