Ingredients per 8 quartos:
75 g de fècula de patata
95 g de sucre en pols
4 ous
Preparació:
1.- Separar el blanc del vermell dels ous.
2.- Pujar el blanc a punt de neu, afegir 1 cullerada de la fècula a fi d'aconseguir un punt de neu fort.
3.- Batre els vermells i afegir el sucre en pols i batre fins que la mescla torna blanquinosa i espesa.
4.- Afegeix la mescla dels vermells dins el blanc pujat a poc a poc i remenar amb moviments suaus a fi de mantenir el seu volum.
5.- Encendre el forn a 180ºC per encalentir-lo
6.- Afegir la fècula de patata porgada amb un colador fi a poc a poc i remenar amb moviments suaus a fi de mantenir el seu volum.
7.- Abocar dins motllos de paper vegetal prèviament untats amb un pinzell amb saim fus o amb mantequilla.
10.- Treure del forn i deixar refredar sobre una reixeta metàl·lica i si vols en ser freds se poden ensucrar per damunt amb sucre en pols.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari