Ingredients:
Pasta Fresca
1 ou L
100g farina 00
1 ou L
100g farina 00
Per Bullir la pasta
aigua salada abundant
2 alls
1 fulla llorer
oli oliva
clau
nou moscada
bolles pebre bo
Salsa Bolonyessa
2 alls
1 fulla llorer
oli oliva
clau
nou moscada
bolles pebre bo
Salsa Bolonyessa
400g carn capolada de porc i vedella
2 tomatigues de penjar capolades amb la pell
1 ceba morada capolada
100g pebres vermells torrats capolats
100 g salsa tomàtiga
alfabaguera
farigola
herbassana
julivert
3 alls
1 fulla llorer
sal
pebre bo
nou moscada
clau
2 tomatigues de penjar capolades amb la pell
1 ceba morada capolada
100g pebres vermells torrats capolats
100 g salsa tomàtiga
alfabaguera
farigola
herbassana
julivert
3 alls
1 fulla llorer
sal
pebre bo
nou moscada
clau
formatge Parmesano ratllat
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari