Ingredients:
Per la sopa
500ml brou de pollastre cassolà
pinyons torrats
formatge maonès vell
rosconets
"panadines" de pasta fresca cuites
Pasta fresca per fer 12-18 "panadines" (24-36 discs 4-5 cm)
1 ou L
100g farina 00
1 ou L
100g farina 00
Farcit
100-200g carn picada porc i vedella
1 ou L
sal
pebre bo
clau
nou moscada
pebre bord dolç
farigola, (tomillo)
alfabaguera
herbassana
julivert
100-200g carn picada porc i vedella
1 ou L
sal
pebre bo
clau
nou moscada
pebre bord dolç
farigola, (tomillo)
alfabaguera
herbassana
julivert
Per bullir la pasta:
aigua salada abundant
2 alls
1 fulla llorer
oli oliva
clau
nou moscada
bolles pebre bo
aigua salada abundant
2 alls
1 fulla llorer
oli oliva
clau
nou moscada
bolles pebre bo
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari