Ingredients:
Pel rotí:
500g filet d'indiot
400g carn capolada de pollastre i d'indiot
Pebre vermell torrat
Albercocs secs
Prunes seques
Taronja confitada
Pinyons
Pebre bo blanc
Sal
1 Ceba petita
1 Porro
Per coure i fer la salsa:
1 ceba blanca
1 ceba morada
3 tomàtigues de penjar
Sal
Pebre bo
2 fulles llorer
4 alls
suc d'una taronja
suc de dues llimones
oli d'oliva
brou de pollastre
Conyac
Recopilació de receptes de cuina de la meva mare Antònia , dictades de la meva padrina Antònia (padrina Fanals), de meves i algunes (concretament sols tres pasta coca verdura, coca dolça i crespells de patata) de la meva àvia Francisca (padrina Punta).
02 enero 2019
ROTÍ D'INDIOT
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari