Ingredients per 46 unitats :
3 iogurs naturals
2 pots de iogur d'oli d'oliva
4,5 pots de iogur de sucre
6 ous
el suc d'1 llimona
la pell ratllada d'1 llimona
7 pots de farina fluixa
3 sobres llevadura química
pell de llimona confitada a quadrets
sucre
3 iogurs naturals
2 pots de iogur d'oli d'oliva
4,5 pots de iogur de sucre
6 ous
el suc d'1 llimona
la pell ratllada d'1 llimona
7 pots de farina fluixa
3 sobres llevadura química
pell de llimona confitada a quadrets
sucre
Preparació :
1.- Mesclar dins el bol de la batedora: els iogurs, l'oli d'oliva, el sucre, els ous, la pell ratllada i el suc de la llimona i remenar.
2.- Porgar la farina amb la llevadura i afegir poc a poc al bol de la batedora i no deixar de batre.
3.- Posar la pasta dins càpsules de paper per magdalenes decorar amb trossets de llimona confitada i sucre.
4.- Enfornar amb el forn prèviament calent a 180°C durant uns 20 - 25 minuts.
1.- Mesclar dins el bol de la batedora: els iogurs, l'oli d'oliva, el sucre, els ous, la pell ratllada i el suc de la llimona i remenar.
2.- Porgar la farina amb la llevadura i afegir poc a poc al bol de la batedora i no deixar de batre.
3.- Posar la pasta dins càpsules de paper per magdalenes decorar amb trossets de llimona confitada i sucre.
4.- Enfornar amb el forn prèviament calent a 180°C durant uns 20 - 25 minuts.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari