Ingredients:
1 Carabassó blanc
8 Tomartigues Cherry
Formatge Vell Maonés
o Parmesano
Salsa Pesto comercial
Oli d'oliva
Sal
All
1 Brot d'Alfabaguera
Preparació:
1.- Tallar el carabassó a burballes no massa fines.
2.- Amb un poc d'oli sofregir un poc d'all i sofregir volta i volta les burballes de carabassó a fi que no se rompin i afegim les gambes.
3.- Muntar el plat , decorant amb una cullerada de pesto, llesques fines de formatge vell Maonés i tomatiques Cherry tallades per mig.
Salsa Pesto comercial
Oli d'oliva
Sal
All
1 Brot d'Alfabaguera
Preparació:
1.- Tallar el carabassó a burballes no massa fines.
2.- Amb un poc d'oli sofregir un poc d'all i sofregir volta i volta les burballes de carabassó a fi que no se rompin i afegim les gambes.
3.- Muntar el plat , decorant amb una cullerada de pesto, llesques fines de formatge vell Maonés i tomatiques Cherry tallades per mig.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari